Msn'e Ekle

Websitene Beni MSN'ine Ekle Kodu

MSN Messenger (eskiden MSN Instant Messenger veya Windows Live Messenger olarak da bilinir), popüler bir anlık mesajlaÅŸma platformuydu. Bir zamanlar birçok kullanıcının tercih ettiÄŸi bu platformu, web sitenize ekleyerek ziyaretçilerinizle daha kolay iletiÅŸim kurabilirsiniz. Ä°ÅŸte web sitenize MSN Messenger ekleme kodunu kullanmanız için adımlar:

  1. MSN Messenger Hesabı OluÅŸturma: Öncelikle, bir MSN Messenger hesabı oluÅŸturmanız gerekmektedir. EÄŸer zaten bir Microsoft hesabınız varsa, bu hesabı kullanabilirsiniz. Aksi takdirde, yeni bir hesap oluÅŸturmanız gerekmektedir.

  2. Ekleme Kodunu Almak: MSN Messenger ekleme kodunu almak için, Microsoft'un sunduÄŸu özel bir kod üreteci kullanabilirsiniz. Bu kod üreteci, sizin için özelleÅŸtirilmiÅŸ bir HTML kodu saÄŸlayacaktır. Bu kodu kullanarak MSN Messenger butonunu web sitenize ekleyebilirsiniz.

  3. HTML Kodunu Web Sitesine Eklemek: Kodu aldıktan sonra, web sitenizin HTML dosyasında ilgili yere yapıştırmanız gerekmektedir. Kodu eklemek için, web sayfasını düzenleyen bir metin veya kod düzenleyici kullanabilirsiniz. MSN Messenger butonunu eklemek istediÄŸiniz yere gidin ve aÅŸağıdaki gibi HTML kodunu yapıştırın:

<a href="msnim:add?contact=example@hotmail.com"> <img src="msn_button.png" alt="MSN Messenger" /> </a>

Burada, "example@hotmail.com" kısmını, ziyaretçilerinizi eklemek istediÄŸiniz MSN Messenger hesabının adresiyle deÄŸiÅŸtirmeniz gerekmektedir. Ayrıca, "msn_button.png" kısmını, kullanmak istediÄŸiniz özel bir butonun görüntüsüyle deÄŸiÅŸtirebilirsiniz.

  1. Test ve Yayınlama: Kodu ekledikten sonra, web sitenizi test edin ve MSN Messenger butonunun düzgün çalıştığından emin olun. Ardından, web sitenizi yayınlayabilir ve ziyaretçilerinizin MSN Messenger üzerinden sizinle iletiÅŸim kurmasına olanak tanıyabilirsiniz.

Web sitenize MSN Messenger ekleme, ziyaretçilerinizle daha kolay ve hızlı bir ÅŸekilde iletiÅŸim kurmanın bir yolu olabilir. Bu sayede ziyaretçileriniz sizinle daha rahat bir ÅŸekilde etkileÅŸimde bulunabilir ve sorularınızı sorabilirler.


<img src="https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg54gvC5v6S3hwqgojzFYfA9rNeg9F-32u3YuJWQWCWYP_uLwNiMPmm0usBdvCtVgD1MnoG92mfPqH7RsJibVquwp_AT4QCydzsyR5IgvzK7PoDpevJOzKQFIPknB6t7c8mWaKSjZkcxiuB/s1600/msn.png" alt="add contact" border="0" height="20" width="20"/><a href="msnim:add?contact=Meftun_HH@hotmail.de"> Bizi MSN'ize Eklemek için Tıklayın</a>

Kodu denemek için Online html editor'ü kullanabilirsiniz.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın. Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın. Ve lütfen yorumlara tıklanabilir link yazmayın!

Önceki Makale Sonraki Makale