Jurassic Park Ultimate Trilogy

Jurassic Park Ultimate Trilogy Blu Ray Box Set collection

Jurassic Park 1-2-3 BoxSet Türkçe Dublaj online izle


Jurassic Park 1993 (BRRip XviD) Türkçe Dublaj (Tek Link)

Jurassic Park 1

https://www.imdb.com/title/tt0107290/

Tür: Macera | Aile | Bilim-Kurgu
İmdb Puanı: 7.9
Vizyon Tarihi: 09 Haziran 1993 (ABD)
Süre: 127 dakika

Michael Chrichton’ın aynı adlı,çok satan romanından dahi yönetmen Steven Spielberg tarafından sinemaya uyarlanan,bütün zamanların en başarılı yapıtlarından birisi olarak tüm Dünya’da izlenme rekorları kıran olağanüstü bir film.Mağaralarda yapılan kazı çalışmaları sonucunda dinazorların yaşadığı tarih öncesi çağa ait bazı sivrisinek fosilleri bulunur.Milyarder John Hammond öncülüğündeki bilimadamları,son derece ilginç ve karmaşık testler deneyerek bu sivrisinek fosillerindeki kan örneklerini almayı başarırlar.Dinazorların DNA zinciri bir Afrika kurbasıyla birleştirilerek 65 milyon yıl önce yaşamış bu korkunç yaratıklar yeniden yaratılır.Hammond hükümetten kiraladığı bir adada klonladıkları bu vahşi hayvanlar için elektrikli tellerle çevrili bir hayvanat bahçesi kurmuştur.İhtiyar Hammond,bir hafta sonunda Doktor Allen gibi bazı işinde uzman bilimadamlarını Jurassic Park adını verdiği bu hayvanat bahçesini test ettirmek için adaya getirir. Ancak embiryolarını ele geçirmek isteyen biri, güvenlik sistemini devre dışı bırakınca serbest kalan dinazorlar adada dehşet saçmaya başlar…

Jurassic Park 1 screenshot

tikla indir



Jurassic Park : Kayıp Dünya 1997 (BRRip XviD) Türkçe Dublaj (Tek Link)

Jurassic Park : lost world

https://www.imdb.com/title/tt0119567/

Tür: Aksiyon | Macara | Bilim-Kurgu | Gerilim
İmdb Puanı: 6.1
Vizyon Tarihi: 19 Eylül 1997 (Türkiye)
Süre: 129 dakika

Isa Sorna adı verilen bir adada bazı dinazorlar hayatta kalmıştır.Site B kod adlı dinazor üretim tesisinin yer aldığı bu adada çıkan kasırga sonucunda tesisler yıkılmış ve dinazorlar serbest kalmıştır.Aradan geçen dört yıl içinde dinazorlar büyümüş ve birer canavar haline gelmişlerdir.Dinazorların hala hayatta olduğunu öğrenen tesisin kurucusu Milyarder John Hammond,site B’deki ticari potansiyelin farkındadır.Hammond’ın amacı dinazorları doğal çevrelerinde koruyarak dört yıl önce kaybettiği itibarını geri kazanmaktır.İlk filmde olduğu gibi yine yazar Michael Crichton’ın aynı adlı romanından Akademi ödüllü,dahi yönetmen Steven Spielberg tarafından sinemaya uyarlanan ve muhteşem özel efektlerle süslü nefes kesen bir gerilim/macera.

Jurassic Park Kayıp Dünya screenshot

tikla indir



Jurassic Park III 2001 (BRRip XviD) Türkçe Dublaj (Tek Link)

Jurassic Park 3

https://www.imdb.com/title/tt0163025/

Tür: Aksiyon | Macera | Bilim-Kurgu | Gerilim
İmdb Puanı: 5.8
Vizyon Tarihi: 24 Ağustos 2001 (Türkiye)
Süre: 92 dakika

Tam sekiz yıl önce John Hammond,65 milyon yıl öncesi,dinazorların yaşadığı çağa ait sivrisinek fosilerinden alınan kan örnekleri sayesinde,DNA moleküllerinden yaratılan ve genetik mühendisliğin ürünü olan dinazorların özgürce dolaşmasını sağlayan Jurassic Park projesini hayata geçirmişti.Sekiz yıl sonra ise,Isa Sorna adası dışında bir başka ada da bilimsel çalışmalar yapılmış ve burada bazı yeni türlerde de dinazorlar üretilmiştir. Büyük bir Jurassic Park deneyimi yaşamış olan Paleog Dr.Allen Grant,dinazor kemikleri üzerinde yaptığı araştırmalarına devam etmektedir.Bir gün kapısını çok zengin olduklarını söyleyen bir karı-koca çalar.Çift,Grant’e Jurassic Park tesisine uçakla bir tur düzenlemek istediklerini ve kendisinin onlara eşlik etmesini isterler.Allen başta isteksiz görünse de teklifi güzel bir ücret karşılığında kabul eder.Ancak işler istedikleri gibi gitmeyecek ve kandırıldığını öğrenecektir.

Jurassic Park 3 screenshot

tikla indir

1 Yorumlar

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın. Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın. Ve lütfen yorumlara tıklanabilir link yazmayın!

  1. Steven spielberg yönetmen olunca ;sinemada, vizyona girdiği gün izlemiştim.dinazorların tekrar hayata dönüşünden o kadar etkilendim ki dışarı çıktığımda kafamı binalara doğru kaldırıp ya gerçek olsaydı diye düşünmeye başlamıştım.ve sinemadan çıkarken ; bu film burada bitmez devamı gelecektir dedim. jurassic Park 3 lemesi ile karada ve havada yaşayan tüm dinazor ailesi ile tanıştık filmde olsa tekrar onların canlanmasını görmek anlatılmaz bir duygu

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın. Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın. Ve lütfen yorumlara tıklanabilir link yazmayın!

Önceki Makale Sonraki Makale