Blair Cadısı 1 - The Blair Witch Project
https://www.imdb.com/title/tt0202493/

Tür: Korku
İmdb Puanı: 6.3
Vizyon Tarihi: 01 Ekim 1999 (Türkiye)
Süre: 81 dakika
Konusu:
Maryland ormanlarında 1940'larda birçok çocuk ortadan kaybolmuştur. Üç Sinema öğrenciside Blair Witch adıyla bilinen bu efsane hakkında araştırma yapmak için ormana giderler. Yanlarında bir fotoğraf makinası, bir video kamera ve ses kaydedicisi vardır. Her adımda sesi ve görüntüyü kaydederek araştırmaya devam ederler. Günler sonra ormanda kaybolduklarını anlarlar ve ormana ulaşan son güneş ışığı da kaybolup akşam olunca üç öğrenciden bir daha haber alınamaz.
Aradan bir yıl geçmiştir ve ormanda bir çantanın içinde film ve ses kayıtları bulunur. Bu kayıtlar öğrencilere ne olduğunu göstermektedir.

The Blair Witch Project screenshot
tikla indir



Blair Cadısı 2: Gölgelerin Dili 2000 (DVDRip XViD) Türkçe Dublaj Online izle

Blair Cadısı 2

https://www.imdb.com/title/tt0229260/

Tür: Korku | Gizem | Gerilim
İmdb Puanı: 3.9
Vizyon Tarihi: 12 Ocak 2001 (Türkiye)
Süre: 90 dakika
Konusu:
Jeff, akıl hastanesinden yeni çıkmış ve Blair Cadası'na dair güçlü saplantısını bir işe dönüştürmüştür. Gençleri, cadının sık sık görüldüğüne inanılan lanetli Burkittsville'nin Black Hills bölgesine yapılacak bir tura katılmaya ikna eder. Jeff'in müşterilerinin, kendilerinin de anlamadığı bazı nedenlerle Blair Cadısı Efsanesi ile ilgili garip bir saplantıları vardır. Modern bir cadı olan Erica, Blair Cadısı üzerine kitap yazan Tristen ve Stephen, garip doğaüstü güçlere sahip Kim ve grubun lideri Jeff. Blair Cadısı ile ilgili çok kötü bir ünü olan bölgede, korkunç bir gece geçirirler. Sabah uyandıklarında ilk fark ettikleri, geceye ait hiçbir şey hatırlamadıklarıdır…

The Blair Witch Project 2 screenshot
tikla indir

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın. Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın. Ve lütfen yorumlara tıklanabilir link yazmayın!

Önceki Makale Sonraki Makale