Yandan açılır sosyal medya takipçi Kutusu 3 in 1

Bu eklenti sayesinde Facebook hayran sayfanızı beğenenleri, Twitter hesabınızı ve hazırladığınız Google + sayfasını veya hesabınızı takip edenleri, blogunuzun sağ veya soluna sabitlediğiniz butonların üzerine gelince açılan pencereler sayesinde sergileyebileceksiniz.

● 3 in 1 Sağdan-Soldan Açılır sosyal medya takipçi Kutusu
● Hareketli sosyal medya takipçi pencereleri
● Yandan Açılır Facebook, Twitter ve Google+ Kutusu
● Sliding Facebook, Twitter, Google+ Followers Box

Not: Bu eklenti 09 Ocak 2014 tarihinde yenilenmiştir. Mark carey tarafından geliştirilen twitter eklentisi son bulduğu ve çalışmadığı için yeni eklenti entegre edilerek değiştirilmiştir. Twitter eklentisinin çalısmaşı için lütfen Yeni Twitter Takipçi kutusu yazımı okuyun ve uygulayın!

Blogger'a Ekleme:

1. Blogger Kumanda Panelinize gidin.
2. Yerleşim sekmesine tıklayın.
3. İstediginiz bölümde Gadget/Widget Ekle'ye basın.
4. Açılan pencerede HTML/JavaScript seçeneğini seçin.
5. Aşağıdaki kodu isteğinize göre ayarlayarak, kopyalayın ve yapıştırın.

Sağdan açılan versiyon

<link rel="stylesheet" href="https://meftunmede.github.io/stylesheets/3in1_right.css" type="text/css"/><script type="text/javascript" src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.7.0/jquery.min.js"></script><script type="text/javascript" src="https://meftunmede.github.io/javascripts/social-js-right.js"></script><script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script><div id="box-content"> <div id="pointer"><div id="facebook_box" ><img id="facebook_box_img" src="https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjU51IEUssBRPAW4v0Pz2V-wPJJ1GM1sZ74Be-IlaBbCTrA0bD1PgrPHqXLpLOk3mw0TAve6iSAKrUCj-e6bCdZZfQejzTG4zIJqW7zxl91FaTnKrw-OWjU_VQdPfZ68Qy0UswoVpgbbRuH/s1600/smtabs_facebook_box.png" alt="facebook_box" /><iframe src="https://www.facebook.com/plugins/page.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fmeftunmede.blogger&tabs=timeline&width=290&height=240&small_header=false&adapt_container_width=true&hide_cover=false&show_facepile=true&appId" width="290" height="240" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" data-show-posts="false" allowTransparency="true"></iframe></div></div> <div class="clear"></div><div id="pointer"><div id="twitter_box" ><img id="twitter_box_img" src="https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjiNsbkKlXrNx4u_QMO4Po8iycciiqu2pzcxtgA8ETD7FE_4xNldllmDFVU_D86uMno9uEWRSRtR7Umfsr_XY4Vl_anBQ7EQgWF1T-AWyzjXTwzjW1F2l7AFKsFZAf5rmzzsWYUZjde9PHg/s1600/smtabs_twitter_box-1.png" alt="twitter_box"/><div id="mytwitterfollowbox" class="follow-box-container"><a class="twitter-timeline" data-width="290" data-height="240" data-dnt="true" href="https://twitter.com/Meftunmede?ref_src=twsrc%5Etfw"/></div></div></div><div class="clear"></div> <div id="pointer"><div id="google_box" ><img id="google_box_img" src="https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhFAI9-4Z0iL-4_VjixDxZ8pFVKoJcTFwVvNwjgaA5C7qwGyFqq42qnUZ22fHzEODbz_TES8f7LI4FKtrT3M5EbBKj5V1YCDYYvGv8fFlP_DIEu0Z5p2XmBLlMhSlM6Ectf9R5wXcGTipqc/s1600/smtabs_googleplus_right-1.png" alt="googleplus_right"/><div class="g-plus" data-href="https://plus.google.com/111555326072108216342"></div></div></div><div class="clear"></div></div></div>

ÖNİZLEME

Soldan açılan versiyon

<link rel="stylesheet" href="https://meftunmede.github.io/stylesheets/3in1_left.css" type="text/css"/><script type="text/javascript" src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.7.0/jquery.min.js"></script><script type="text/javascript" src="https://meftunmede.github.io/javascripts/social-js-left.js"></script><script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script><div id="box-content"> <div id="pointer"><div id="facebook_box" ><img id="facebook_box_img" src="https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjU51IEUssBRPAW4v0Pz2V-wPJJ1GM1sZ74Be-IlaBbCTrA0bD1PgrPHqXLpLOk3mw0TAve6iSAKrUCj-e6bCdZZfQejzTG4zIJqW7zxl91FaTnKrw-OWjU_VQdPfZ68Qy0UswoVpgbbRuH/s1600/smtabs_facebook_box.png" alt="facebook_box" /><iframe src="https://www.facebook.com/plugins/page.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fmeftunmede.blogger&tabs=timeline&width=290&height=240&small_header=false&adapt_container_width=true&hide_cover=false&show_facepile=true&appId" width="290" height="240" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" data-show-posts="false" allowTransparency="true"></iframe></div></div> <div class="clear"></div><div id="pointer"><div id="twitter_box" ><img id="twitter_box_img" src="https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjiNsbkKlXrNx4u_QMO4Po8iycciiqu2pzcxtgA8ETD7FE_4xNldllmDFVU_D86uMno9uEWRSRtR7Umfsr_XY4Vl_anBQ7EQgWF1T-AWyzjXTwzjW1F2l7AFKsFZAf5rmzzsWYUZjde9PHg/s1600/smtabs_twitter_box-1.png" alt="twitter_box"/><div id="mytwitterfollowbox" class="follow-box-container"><a class="twitter-timeline" data-width="290" data-height="240" data-dnt="true" href="https://twitter.com/Meftunmede?ref_src=twsrc%5Etfw"/></div></div></div><div class="clear"></div> <div id="pointer"><div id="google_box" ><img id="google_box_img" src="https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhFAI9-4Z0iL-4_VjixDxZ8pFVKoJcTFwVvNwjgaA5C7qwGyFqq42qnUZ22fHzEODbz_TES8f7LI4FKtrT3M5EbBKj5V1YCDYYvGv8fFlP_DIEu0Z5p2XmBLlMhSlM6Ectf9R5wXcGTipqc/s1600/smtabs_googleplus_right-1.png" alt="googleplus_right"/><div class="g-plus" data-href="https://plus.google.com/111555326072108216342"></div></div></div><div class="clear"></div></div></div>

ÖNİZLEME

Kod içinde kırmızı ile belirtdiğim yerlere , Facebook, Twitter ve google+ adreslerinizi yazın. Kodu kopyalayıp bloğunuza yada websitenizin istediğiniz bölümüne yapıştırın. Kodu denemek için Online html editor'ü kullanabilirsiniz. Yapamadığınız bir şey olursa "YORUM" kısmında belirtebilirsiniz.iyi bloglamalar...

11 Yorumlar

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın. Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın. Ve lütfen yorumlara tıklanabilir link yazmayın!

  1. Bana yorum kutusu kodu lazım şuan yorum yaptığım yorum kutusunu nerden siteme ekleye bilirim ?

    YanıtlaSil
  2. Merhaba arkadaşım. Senin verdiğin kodu kullandım, ancak sorunlar var. Sağdan kullanılan kodu kullandığımı belirteyim öncelikle. Verdiğiniz kodlarla yanda PNG lerin duruşu ve animasyonlu açılış çalışıyor ancak Facebook ve Twitter kutusu bomboş olarak geliyor. Online HTML editöründe test ettiğimde facebook kutusu tek gözöküyor. Bu arada koddaki sizin Facebook sayfası yani Metun Afartta çalışmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Gerçekten güzel bir Sosyal Medya Eklentisi. Ancak şu sorunu çözmem gerek.

    Yerel bilgisayarımda HTML olarak deniyorum. XHTML standarlarını kulanıyorum. WampServer kurulu PCmde. Yardımlarınızı bekliyorum.

    YanıtlaSil
  3. Tekrar ben yazıyorum arkadaşım. Yarım saat önce bir sorun belirtmiştim. Sorunu çözdüm. Kodlar sadece servere atınca çalışıyormuş. Ancak siz kodda Twitter hesabı eklememişsiniz sanırım Twitter hesabım var ancak hangi taglar arasına ekleyeceğimi bir türlü bulamadım. Yardımcı olursan sevinirim. Çok yararlı bir paylaşım bu arada Teşükkür ederim.

    YanıtlaSil
  4. Merhabalar.Facebook,twitter, google+ sayfalariniz herkeze acik ve web sayfalarinizla baglantili olmalidir.Twitter haric kodlar calisiyor.Twitter Mark Carey isimli bir uzmanin yazdigi kodlar.Sanirim durdurdu yada iptal etti.WampServer joomla tarzi asp ve php kodlari kullanan localhost programıdir.Bu kodlari ben yerel bilgisayarimda joomla ile kullanigimda Yazi editörünü html moduna aldigim zaman sorunsuz calisti.WampServer kullanmadigim icin programin calisma prensiplerini bilmiyorum.internette bu konu hakkinda arastirma yapip html kodlarini ekleyebilirsiniz.Kolay gelsin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu eklentide Twitter kullanılamaz mı acaba. Bu eklentide bu biçimde kullanabilmek için ne yapmamız gerekiyor. Yardımcı olursan sevinirim. hocam. Biraz ipucu istiyorum. Eklenti hoşuma gitti. ama Twitter bu kodda kullanılamaz diye anladım ben. Bu arada entegre yönteminde google + gibi yaptım. Ama olmadı.b

      Sil
  5. Bana facebbok eklentisinde dosya dizin hatası demektedir sürekli.Nasıl kodu yerleştireceğimizi tam açıklama şansınız var mı ?

    YanıtlaSil
  6. Emre Alacücük, Facebook sayfanız herkeze açık olmalı. Facebook adresinizi ve eklentiyi kullanmak istediğiniz websayfanızı yazın. Bakmadan bişey söylemem yanlış olur.

    YanıtlaSil
  7. sag tarafa tm oturmadı nedense site az bişey sola kaydı nasıl düzeltiriz acaba ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blogger panelinize giriş yapın Yerleşim Gadget Ekle HTML/JavaScript yolunu takip edin. Kodları sidebarınızda uygun biyere kopyalayıp yapıştırın. Herhangi bir kayma olmayacaktır. Eğer tekrar aynı problemi yaşarsanız; blogunuzun adresini yazın, problem nedir bakalım.

      Sil
  8. paylaşım çok güzel teşekkür ederim facebook profilimiz herkese açık olmasına rağmen facebook iconuna geldiğimizde Hata: Geçerli bir Facebook Sayfası adresi değil. uyarısı alıyoruz

    YanıtlaSil
  9. Merhabalar,

    Öncelikle faydalı içeriklerle zenginleştirdiğiniz başarılı platformunuz için sizleri tebrik ederiz.
    Sitenizde (http://www.meftunmede.com/2013/05/yandan-acilir-sosyal-medya-takipci.html  buradan) Twitter takipçi arttırma hizmetlerimizle ilgili ufak bir bilgi notu ve sayfamıza ait bir link (http://www.sadeceon.com/twitter) paylaşma konusunda sizinle iletişime geçmek istedik.

    Bu konuda bir çalışma yapmamız mümkün olur mu sizlerle?

    Teşekkürler
    Ekrem Yüksel
    Marketing Specialist
    www.sadeceon.com
    marketing@sadeceon.com

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın. Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın. Ve lütfen yorumlara tıklanabilir link yazmayın!

Önceki Makale Sonraki Makale