Blogger giriş formu-Login form Widget
Blogunuz için blogger giriş formu Widget'i ekleyin. Bildiğiniz gibi Bloggerda Yazılara cevap yazabilmek yada yorum yapabilmek için giriş yapılması gerekmekte. Bu eklenti sayesinde blogunuza yorum yapmak isteyenler bu Login Form/Giriş formunu oturum açmak için kullanabilecekler. Hem blogunuzu daha profesyonel gösterecek hemde blogger kullanıcıları burdan oturum açıp giriş yapabilecekleri kullanışlı bir eklenti. Ayrıca formunuza stil vererek kendi zevkinize göre fontunu, rengini, genişliğini vs. ayarlayabilirsiniz. Blogunuzun sidebarına aşağıdaki kodları bir widget şeklinde eklemek ve bu giriş formundan kontrol paneline erişmek mümkün.

ÖNİZLEME
  • ● Blogger kontrol panelinize giriş yapın.
  • Yerleşim Gadget Ekle HTML/JavaScript yolunu takip edin.
  • ● Ve aşağıdaki kodları kopyalayıp yapıştırın.
  • Kaydet diyip çıkın.

  • <p>Google Hesabınızla oturum açın</p>
    <form action="https://www.google.com/accounts/ServiceLoginBoxAuth" method="post" onsubmit="onlogin()" target="_blank"><input value="https://www.blogger.com/loginz?d=%2Fhome&p=http%3A%2F%2Fwww.blogger.com%2F" name="continue" type="hidden"/><input value="blogger" name="service" type="hidden"/><input value="8" name="nui" type="hidden"/><input value="8" name="naui" type="hidden"/><input value="2" name="fpui" type="hidden"/><input value="3" name="uilel" type="hidden"/><input value="true" name="skipvpage" type="hidden"/><input value="false" name="rm" type="hidden"/><input value="true" name="alwf" type="hidden"/><input value="https://www.blogger.com/login.g" name="roeu" type="hidden"/><input value="0" name="alinsu" type="hidden"/><input value="WbQ8QiJfUvA" name="GA3T" type="hidden"/><div><label for="Email"> E-posta: <br/><input id="Email" tabindex="1" value="" name="Email" size="20" type="text"/></label></div><div><label for="Passwd"> Şifre: (<a href="https://www.blogger.com/forgot.g" target="_top" title="Şifrenizi mi unuttunuz?">?</a>) <br/></label><input id="Passwd" tabindex="2" autocomplete="off" name="Passwd" size="20" type="password"/></div><br/><input id="signin-btn-ns" tabindex="0" value="Oturum aç" class="ubtn ubtn-block" name="submit" type="submit"/>
    </form>

    Herkeze kolay gelsin. Yapamadığınız bir şey olursa "YORUM" kısmında belirtebilirsiniz. iyi bloglamalar...

    2 Yorumlar

    Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın. Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın. Ve lütfen yorumlara tıklanabilir link yazmayın!

    Yorum Gönder

    Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın. Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın. Ve lütfen yorumlara tıklanabilir link yazmayın!

    Önceki Makale Sonraki Makale